Speltcouscoussalade met makreel
bewaar
bewaar

Speltcouscoussalade met makreel

De ras el hanout in deze salade geeft de couscous net wat meer pit.

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Breng het water met de halve bouillontablet aan de kook en roer tot de tablet is opgelost. Doe de couscous met de ras el hanout in een schaal, schenk de hete bouillon erover en roer door. Laat 10 min. staan en roer los met een vork. Verhit ondertussen de olie in een wok en bak de bevroren gegrilde groenten 8 min. op middelhoog vuur.

Haal de blaadjes van de takjes munt en snijd fijn. Snijd de peterselie fijn. Meng de groenten en kruiden door de couscous. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de makreelfilets 3 min. op de huidkant. Draai om en bak nog 1 min. Serveer de speltcouscoussalade met de makreel.

algemeenDe verse makreelfilet op de huid is alleen verkrijgbaar bij de grotere Albert Heijn winkels of via ah.nl. Je kunt ook verse gerookte makreelfilet gebruiken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Speltcouscoussalade met makreel

De ras el hanout in deze salade geeft de couscous net wat meer pit.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig