Pasta pesto met tonijn en geroosterde amandelen
Dit pastarecept met tonijn is gemáákt voor die dagen met weinig tijd om te koken.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwijder ondertussen de steelaanzet van de snijbonen en halveer de bonen in de breedte. Snijd de helften in de lengte in repen van een ½ cm dik. Kook de snijbonen 4 min. Voeg de laatste minuut de bloemkoolrijst toe. Giet af. Laat ondertussen de tonijn uitlekken en hak de amandelen grof. Giet de pasta af en meng met de pesto en groente. Verdeel de tonijn erover en garneer met de amandelen.
Pasta pesto met tonijn en geroosterde amandelen
Dit pastarecept met tonijn is gemáákt voor die dagen met weinig tijd om te koken.
hoofdgerecht
null personen
745 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwijder ondertussen de steelaanzet van de snijbonen en halveer de bonen in de breedte. Snijd de helften in de lengte in repen van een ½ cm dik. Kook de snijbonen 4 min. Voeg de laatste minuut de bloemkoolrijst toe. Giet af. Laat ondertussen de tonijn uitlekken en hak de amandelen grof. Giet de pasta af en meng met de pesto en groente. Verdeel de tonijn erover en garneer met de amandelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g fusilli
400 g ongesneden snijbonen
400 g bloemkoolrijst
2 blikken Princes tonijnstukken in zonnebloemolie
75 g geroosterde amandelen
135 g pesto limone