Pasta pesto met spinazie en avocado
Maak je pasta pesto extra lekker met avocado, paprika en geroosterde amandelen.
Aan de slag
Breng 2 ruime pannen water aan de kook. Voeg als het water kookt in 1 pan de fusilli en eventueel zout toe en kook de pasta in 9 min. beetgaar. Giet af. Voeg als het water van de 2e pan kookt de eieren toe en kook 6 min. Laat schrikken en pel de eieren.
Halveer ondertussen de avocado’s in de lengte en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees uit de schil en snijd in plakjes. Halveer de paprika’s, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in ringen. Snijd de spinazie grof. Rasp de limoen en pers uit. Hak de amandelen grof en halveer de eieren. Meng de pasta in een grote kom met de pesto, spinazie en 1 el limoensap (per 4 personen). Schep om en verdeel over de borden. Verdeel over elk bord de plakjes avocado, paprika, amandelen, het limoenrasp en 2 halve eitjes.
Pasta pesto met spinazie en avocado
Maak je pasta pesto extra lekker met avocado, paprika en geroosterde amandelen.
hoofdgerecht
null personen
695 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Breng 2 ruime pannen water aan de kook. Voeg als het water kookt in 1 pan de fusilli en eventueel zout toe en kook de pasta in 9 min. beetgaar. Giet af. Voeg als het water van de 2e pan kookt de eieren toe en kook 6 min. Laat schrikken en pel de eieren.
Halveer ondertussen de avocado’s in de lengte en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees uit de schil en snijd in plakjes. Halveer de paprika’s, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in ringen. Snijd de spinazie grof. Rasp de limoen en pers uit. Hak de amandelen grof en halveer de eieren. Meng de pasta in een grote kom met de pesto, spinazie en 1 el limoensap (per 4 personen). Schep om en verdeel over de borden. Verdeel over elk bord de plakjes avocado, paprika, amandelen, het limoenrasp en 2 halve eitjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g fusilli
4 middelgrote eieren
2 avocado's
2 zoete puntpaprika's
200 g verse spinazie
1 limoen
50 g ongezouten geroosterde amandelen
4 el pesto alla Genovese