Reuzen-chocolate-chipcookie met M&M’s
Ja, je leest het goed: reuzencookie. Reu-zen-coo-kie.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Klop de boter met de suiker en de basterdsuiker luchtig met de handmixer. Klop het ei erdoor. Spatel de bloem, het zout en bakpoeder erdoor. Houd 2 el M&M’s achter en meng de rest door het deeg.
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Maak van het deeg een cirkel van ca. ∅ 30 cm en 1 cm dik op de bakplaat. Strijk glad met een natte spatel. Verdeel de achtergehouden M&M’s over het deeg en druk lichtjes aan. Laat de reuzencookie in ca 20 min. gaar worden in de oven. Laat 5 min. afkoelen en breek in stukken.
Reuzen-chocolate-chipcookie met M&M’s
Instructievideo - 00:29 min.
Reuzen-chocolate-chipcookie met M&M’s
Ja, je leest het goed: reuzencookie. Reu-zen-coo-kie.
null personen
280 kcal
10 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Klop de boter met de suiker en de basterdsuiker luchtig met de handmixer. Klop het ei erdoor. Spatel de bloem, het zout en bakpoeder erdoor. Houd 2 el M&M’s achter en meng de rest door het deeg.
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Maak van het deeg een cirkel van ca. ∅ 30 cm en 1 cm dik op de bakplaat. Strijk glad met een natte spatel. Verdeel de achtergehouden M&M’s over het deeg en druk lichtjes aan. Laat de reuzencookie in ca 20 min. gaar worden in de oven. Laat 5 min. afkoelen en breek in stukken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
90 g ongezouten roomboter
100 g kristalsuiker
60 g bruine basterdsuiker
1 middelgroot ei
130 g tarwebloem
½ tl zout
1 tl bakpoeder
200 g M&M’s choco
Dit heb je nodig
handmixer
bakpapier