Pasta met gegrilde groenten, spek en gormas
bewaar
bewaar

Pasta met gegrilde groenten, spek en gormas

Italiaanser dan Italiaans. Laat het je smaken!

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper ondertussen de ui. Verhit de olie in een hapjespan of wok en fruit de ui 3 min. op laag vuur. Zet het vuur middelhoog en voeg de gegrilde groenten toe. Laat in ca. 5 min. ontdooien en warm worden. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Bak het spek in dezelfde koekenpan zonder olie of boter op middelhoog vuur in 5 min. krokant.

Snijd de gormas in blokjes van 1 cm en voeg toe aan de groenten. Roer de pasta erdoor en verdeel over de borden. Bestrooi met de pijnboompitten en het verkruimeld spek.

variatietipAls variatie kun je het spek ook eens vervangen door eenzelfde hoeveelheid gerookte kip.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met gegrilde groenten, spek en gormas

Italiaanser dan Italiaans. Laat het je smaken!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig