Pasta met saus van groene groenten
bewaar
bewaar

Pasta met saus van groene groenten

Met volkorenpenne: een bron van vezels, dus lekker verantwoord.

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste 2 min. de helft van de erwten toe. Giet de pasta en de erwten samen af.

Snijd de courgette in blokjes en de knoflook fijn. Snijd de peterselie fijn. Verhit de olie in een grote pan en bak hierin de courgette en de knoflook 4-5 min. Breng op smaak met peper. Voeg de rest van de erwten toe en laat deze al omscheppend in 4-5 min. ontdooien.

Voeg de zuivelspread toe en pureer het geheel met de staafmixer. Breng op smaak met peper. Verdeel de pasta met de erwten over de borden en schenk de groene-groentensaus erover. Bestrooi met de kaas, peterselie en pijnboompitten en serveer direct.

bereidingstipIs de saus te dik? Verdun hem dan met wat kookvocht van de pasta.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met saus van groene groenten

Met volkorenpenne: een bron van vezels, dus lekker verantwoord.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig