Warmgerookte zalm met pasta en tomatensaus
Met de Noorse zalm en tomatensaus heb je in no time een heerlijke pasta.
Aan de slag
Breng voor de pasta een ruime pan water aan de kook. Doe, als het water kookt, de pasta met eventueel zout in de pan en kook de farfalle in 9 min. beetgaar.
Maak ondertussen de knoflook schoon en snijd fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de knoflook en roerbakgroente 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de passata toe, breng aan de kook en laat op laag vuur 10 min. stoven. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Giet de pasta af en verdeel over diepe borden. Schep de saus erop en verdeel de zalm in stukken erover.
Warmgerookte zalm met pasta en tomatensaus
Met de Noorse zalm en tomatensaus heb je in no time een heerlijke pasta.
null personen
540 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Breng voor de pasta een ruime pan water aan de kook. Doe, als het water kookt, de pasta met eventueel zout in de pan en kook de farfalle in 9 min. beetgaar.
Maak ondertussen de knoflook schoon en snijd fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de knoflook en roerbakgroente 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de passata toe, breng aan de kook en laat op laag vuur 10 min. stoven. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Giet de pasta af en verdeel over diepe borden. Schep de saus erop en verdeel de zalm in stukken erover.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g farfalle
2 tenen knoflook
1 el (olijf)olie
600 g Italiaanse roerbakgroente courgette
500 g gezeefde tomaten
500 g warmgerookte zalmstukken