Geroosterde groentegratin en soepballetjes uit de oven
Combinatie van alleen maar heerlijke smaken!
15 min. bereiden / 25 min. oventijd
7 ingrediënten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de courgettes in de lengte doormidden en vervolgens in halve plakken van 1 cm dik. Snijd de uien in partjes. Meng de courgette met de ui, tomaten, soepballetjes en pestospread. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de groenten en balletjes samen met de gratins over een met bakpapier beklede bakplaat. Laat de gratins en de groente in 25 min. gaar worden in de oven. Schep voor het serveren om met de rucola.
Geroosterde groentegratin en soepballetjes uit de oven
Combinatie van alleen maar heerlijke smaken!
hoofdgerecht
null personen
15 min. bereiden
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de courgettes in de lengte doormidden en vervolgens in halve plakken van 1 cm dik. Snijd de uien in partjes. Meng de courgette met de ui, tomaten, soepballetjes en pestospread. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de groenten en balletjes samen met de gratins over een met bakpapier beklede bakplaat. Laat de gratins en de groente in 25 min. gaar worden in de oven. Schep voor het serveren om met de rucola.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 courgettes
2 rode uien
250 g cherrytomaten
250 g verse rundersoepballetjes
45 g koelverse pestospread
1 pak Emmenthaler gratins
40 g rucola
Dit heb je nodig
bakpapier