Groenteomelet met gegrilde makreel
Een heerlijke variatie op de gewone omelet.
Aan de slag
Verhit de boter in een koekenpan en bak de roerbakgroente met het venkelzaad 3 min. op middelhoog vuur. Klop ondertussen de eieren los en laat de gegrilde makreel uitlekken.
Schenk het eimengsel over de groenten, roer door en verdeel gelijkmatig over de pan. Bestrooi met de kaas en verdeel de gegrilde makreel in stukken erover. Doe de deksel op de pan en laat op laag vuur in 10 min. garen.
Serveer de sneetjes brood met de rucola bij de omelet.
Groenteomelet met gegrilde makreel
Een heerlijke variatie op de gewone omelet.
hoofdgerecht
null personen
670 kcal
20 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Verhit de boter in een koekenpan en bak de roerbakgroente met het venkelzaad 3 min. op middelhoog vuur. Klop ondertussen de eieren los en laat de gegrilde makreel uitlekken.
Schenk het eimengsel over de groenten, roer door en verdeel gelijkmatig over de pan. Bestrooi met de kaas en verdeel de gegrilde makreel in stukken erover. Doe de deksel op de pan en laat op laag vuur in 10 min. garen.
Serveer de sneetjes brood met de rucola bij de omelet.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
15 g ongezouten roomboter
380 g Italiaanse roerbakgroente venkel-asperge
1 tl venkelzaad
4 middelgrote eieren
1 blik gegrilde makreelfilets in olijfolie
30 g Parmigiano Reggiano
4 sneetjes zuurdesembrood San Francisco
40 g rucola