Chili-boerenkoolstoof met worst
Dat is wat anders dan de stamppot.
Aan de slag
Snijd de worsten in plakjes van 1½ cm en halveer de krieltjes. Verhit de olie in een braadpan en bak hierin de worst rondom goudbruin. Bestrooi royaal met de chilimix.
Voeg de krieltjes en pompoen toe en bak even mee. Voeg de tomatenblokjes toe en roer goed door. Breng aan de kook, zet het vuur laag en laat 20 min. zachtjes stoven zonder deksel.
Voeg de boerenkool in delen toe en stoof 5 min. mee. Snijd ondertussen de selderij fijn en verkruimel de feta.
Breng op smaak met chilimix, schep in diepe borden en bestrooi met de feta en de selderij.
Chili-boerenkoolstoof met worst
Dat is wat anders dan de stamppot.
hoofdgerecht
null personen
605 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de worsten in plakjes van 1½ cm en halveer de krieltjes. Verhit de olie in een braadpan en bak hierin de worst rondom goudbruin. Bestrooi royaal met de chilimix.
Voeg de krieltjes en pompoen toe en bak even mee. Voeg de tomatenblokjes toe en roer goed door. Breng aan de kook, zet het vuur laag en laat 20 min. zachtjes stoven zonder deksel.
Voeg de boerenkool in delen toe en stoof 5 min. mee. Snijd ondertussen de selderij fijn en verkruimel de feta.
Breng op smaak met chilimix, schep in diepe borden en bestrooi met de feta en de selderij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 runderbraadworsten
500 g pondjes kriel
2 el milde olijfolie
1 tl chilimix
400 g koelverse pompoenstukjes
400 g tomatenblokjes in blik
300 g boerenkool gesneden
20 g verse selderij
150 g feta