Lemoncurd- bramencrêpes
De lemoncurd maakt dit toetje nog lekkerder.
Aan de slag
Doe de bramen, het water en de suiker in een pan en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat15 min. zachtjes koken. Laat afkoelen tot gebruik.
Bereid ondertussen de pannenkoekmix met het water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de boter in een koekenpan en schep er een soeplepel beslag in. Draai de pan rond zodat de hele bodem dun bedekt is. Bak de crêpe op middelhoog vuur in 3 min. gaar en keer halverwege. Maak zo nog 3 crêpes.
Verdeel de lemoncurd over de crêpes en vouw in vieren. Verdeel over borden en schep op elke crêpe wat crème fraîche en bramencompote.
Lemoncurd- bramencrêpes
De lemoncurd maakt dit toetje nog lekkerder.
nagerecht
null personen
325 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Doe de bramen, het water en de suiker in een pan en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat15 min. zachtjes koken. Laat afkoelen tot gebruik.
Bereid ondertussen de pannenkoekmix met het water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de boter in een koekenpan en schep er een soeplepel beslag in. Draai de pan rond zodat de hele bodem dun bedekt is. Bak de crêpe op middelhoog vuur in 3 min. gaar en keer halverwege. Maak zo nog 3 crêpes.
Verdeel de lemoncurd over de crêpes en vouw in vieren. Verdeel over borden en schep op elke crêpe wat crème fraîche en bramencompote.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g diepvries bramen
1 el water
30 g fijne kristalsuiker
100 g mix voor pannenkoeken compleet
175 ml water
3¾ g ongezouten roomboter
4 el lemoncurd
125 g crème fraîche