Krokante mayokip
bewaar
bewaar

Krokante mayokip

Deze kip is echt om te smullen.

30 min. bereiden / 25 min. oventijd

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng 3/4 van de mayonaise met de helft van de crème fraîche, de uienpoeder, panko, peper en eventueel zout. Bedek de kiphaasjes rondom met het mengsel, doe in de ovenschaal en bak de kip ca. 25 min in het midden van de oven. Schep halverwege op.

Verhit ondertussen de olie in een grote koekenpan en bak de gnocchi met de Italiaanse kruiden in 12 min. goudbruin. Schep regelmatig om en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Snijd ondertussen de broccoli in roosjes. Schil de steel en snijd in plakjes. Kook alle broccoli in 4 min. beetgaar. Giet af. Meng het citroensap met de rest van de mayonaise en de rest van de crème fraîche, peper en eventueel zout. Serveer de kip met de gnocchi, broccoli en mayonaisedip.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Krokante mayokip

Deze kip is echt om te smullen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig