Winterse tosti met spek en honing-mosterdsaus
Zuurkool op je tosti is zeker het proberen waard!
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de pancetta in 3 min. knapperig. Keer halverwege. Schep met een schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
Doe ondertussen de zuurkool in een zeef, spoel goed af onder koud stromend water en laat uitlekken. Rasp de cheddar.
Meng de honing met de mosterd. Besmeer de sneetjes meergranenbrood met de honing-mosterdsaus en verdeel de pancetta, zuurkool en geraspte cheddar erover. Leg de rest van de sneetjes erop en druk stevig aan.
Besmeer de buitenkanten van het brood met de boter. Verhit een ruime koekenpan (of 2 kleinere) en bak de tosti’s in 6-8 min. goudbruin. Keer halverwege.
Winterse tosti met spek en honing-mosterdsaus
Zuurkool op je tosti is zeker het proberen waard!
null personen
415 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de pancetta in 3 min. knapperig. Keer halverwege. Schep met een schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
Doe ondertussen de zuurkool in een zeef, spoel goed af onder koud stromend water en laat uitlekken. Rasp de cheddar.
Meng de honing met de mosterd. Besmeer de sneetjes meergranenbrood met de honing-mosterdsaus en verdeel de pancetta, zuurkool en geraspte cheddar erover. Leg de rest van de sneetjes erop en druk stevig aan.
Besmeer de buitenkanten van het brood met de boter. Verhit een ruime koekenpan (of 2 kleinere) en bak de tosti’s in 6-8 min. goudbruin. Keer halverwege.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
80 g pancetta
125 g verse zuurkool
100 g Cheddar Tophat 48+
2 el vloeibare honing
2 el dijonmosterd
8 sneetjes stevige donkere meergranenbroden
25 g ongezouten roomboter