Tosti makreel-avocado
bewaar
bewaar

Tosti makreel-avocado

Makreel op een tosti? Moet je eens proberen!

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Scheur de makreel in stukjes. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in plakjes. Snijd de tomaten in plakjes. Rasp de cheddar. Beleg de helft van de sneetjes brood achtereenvolgens met cheddar, makreel, avocado, tomaat en weer cheddar. Leg de rest van de sneetjes erop en druk stevig aan. Besmeer de buitenkanten van het brood met de boter.

Verhit per 2 tosti's een koekenpan zonder olie of boter en bak de tosti’s op 1 kant op laag vuur in 4 min. krokant. Keer om en bak nog 4 min. Knip ondertussen de tuinkers. Snijd de tosti’s schuin doormidden en leg op een bord. Bestrooi met de tuinkers en serveer de dijonnaise ernaast.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tosti makreel-avocado

Makreel op een tosti? Moet je eens proberen!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig