Hotdogs met kaas, guacamole en tomaat
bewaar
bewaar

Hotdogs met kaas, guacamole en tomaat

Een hotdog op z'n Mexicaans. Laat je verrassen!

30 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een grillpan zonder olie of boter en gril de scharrelbraadworsten op laag vuur in 20 min. rondom goudbruin en gaar. Halveer ondertussen de tastytom-trostomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd de tomaten in blokjes. Schep om met het limoensap.

Snijd de broodjes aan de bovenkant over de lengte in, maar niet door. Neem de worsten uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Gril de broodjes in de grillpan 3 min. op de snijkant. Besmeer elk broodje met 1 el guacamole. Leg de worstjes erop en verdeel de tomatenblokjes erover. Rasp de cheddar erboven en serveer.

combinatietipLekker met in ringetjes gesneden jalapeñopeper.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hotdogs met kaas, guacamole en tomaat

Een hotdog op z'n Mexicaans. Laat je verrassen!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig