Hotdogs met kaas, guacamole en tomaat
Een hotdog op z'n Mexicaans. Laat je verrassen!
Aan de slag
Verhit een grillpan zonder olie of boter en gril de scharrelbraadworsten op laag vuur in 20 min. rondom goudbruin en gaar. Halveer ondertussen de tastytom-trostomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd de tomaten in blokjes. Schep om met het limoensap.
Snijd de broodjes aan de bovenkant over de lengte in, maar niet door. Neem de worsten uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Gril de broodjes in de grillpan 3 min. op de snijkant. Besmeer elk broodje met 1 el guacamole. Leg de worstjes erop en verdeel de tomatenblokjes erover. Rasp de cheddar erboven en serveer.
Hotdogs met kaas, guacamole en tomaat
Een hotdog op z'n Mexicaans. Laat je verrassen!
null personen
335 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een grillpan zonder olie of boter en gril de scharrelbraadworsten op laag vuur in 20 min. rondom goudbruin en gaar. Halveer ondertussen de tastytom-trostomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd de tomaten in blokjes. Schep om met het limoensap.
Snijd de broodjes aan de bovenkant over de lengte in, maar niet door. Neem de worsten uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Gril de broodjes in de grillpan 3 min. op de snijkant. Besmeer elk broodje met 1 el guacamole. Leg de worstjes erop en verdeel de tomatenblokjes erover. Rasp de cheddar erboven en serveer.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 (scharrel)braadworsten
4 Tasty Tom trostomaten
1 el limoensap
4 witte puntjes
4 el koelverse guacamole
25 g cheddar aan stuk
Dit heb je nodig
grillpan
aluminiumfolie