'The day after'-ontbijt
bewaar
bewaar

'The day after'-ontbijt

Is de champagne iets te hard gegaan gisteren? Dit ontbijtje helpt je er weer een beetje bovenop.

20 min. bereiden

14 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de boter in een grote koekenpan en bak de ui met de knoflook. Voeg de spekreepjes, de groente en de aardappel toe en bak goudbruin. Breek de eieren boven de pan en leg er de cherrytomaten tussen. Snijd de kruiden fijn. Bak tot het eiwit van de eieren net gestold is en bestrooi met de kruiden. Serveer met brood, sla, de avocado, de sriracha en eventueel leftover mierikswortelsaus (dit recept vind je elders op deze website).

bereidingstipEen eiergerecht zoals dit is ideaal om restjes te verwerken. De gebruikte hoeveelheden zijn richtlijnen. Wat en hoeveel je er precies in doet, kun je zelf bepalen.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

'The day after'-ontbijt

Is de champagne iets te hard gegaan gisteren? Dit ontbijtje helpt je er weer een beetje bovenop.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig