Burrito’s met zalm, spinazie en erwten
Deze goedgevulde burrito's staan in no time op tafel. Eet smakelijk!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Verhit de spinazie in een hapjespan. Snijd ondertussen de zalm in blokjes. Meng de kruidenmix uit de verpakking met het water.
Roer de kruidenmix door de warme spinazie. Voeg de zalm toe, schep om en verwarm 2 min. mee. Voeg de tuinerwten toe en verwarm 1 min. mee. Meng de sausmix uit de verpakking met de crème fraiche en het water tot een kruidenspread.
Bestrijk de tortilla’s uit de verpakking met de helft van de kruidenspread. Verdeel 3⁄4 van het spinazie-zalmmengsel erover. Rol de tortilla’s op tot burrito’s en leg naast elkaar in de ovenschaal. Verdeel de rest van het spinazie-zalmmengsel in een baan over het midden van de rolletjes en verdeel daar de rest van de kruidenspread over. Bak ca. 10 min. in het midden van de oven.
Burrito’s met zalm, spinazie en erwten
Deze goedgevulde burrito's staan in no time op tafel. Eet smakelijk!
hoofdgerecht
null personen
545 kcal
15 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Verhit de spinazie in een hapjespan. Snijd ondertussen de zalm in blokjes. Meng de kruidenmix uit de verpakking met het water.
Roer de kruidenmix door de warme spinazie. Voeg de zalm toe, schep om en verwarm 2 min. mee. Voeg de tuinerwten toe en verwarm 1 min. mee. Meng de sausmix uit de verpakking met de crème fraiche en het water tot een kruidenspread.
Bestrijk de tortilla’s uit de verpakking met de helft van de kruidenspread. Verdeel 3⁄4 van het spinazie-zalmmengsel erover. Rol de tortilla’s op tot burrito’s en leg naast elkaar in de ovenschaal. Verdeel de rest van het spinazie-zalmmengsel in een baan over het midden van de rolletjes en verdeel daar de rest van de kruidenspread over. Bak ca. 10 min. in het midden van de oven.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g verse spinazie
250 g graatvrije wilde zalmfilet (diepvries)
223 g Knorr wereldgerecht burritos
100 ml water
200 g tuinerwten
125 g crème fraîche
2 el water
Dit heb je nodig
lage ovenschaal (20 x 30 cm)