Pastinaakfrietjes met rozemarijn
bewaar
bewaar

Pastinaakfrietjes met rozemarijn

Vrijdag = frietdag! Maar dan wel een keer op een andere manier.

20 min. bereiden / 45 min. oventijd

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de pastinaak en snijd in frites. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Ris de naaldjes van de rozemarijn en snijd fijn. Pers de knoflook boven de olie. Besprenkel de pastinaakfrites met de knoflookolie en bestrooi met de rozemarijn en eventueel zout.

Bak ca. 35 min. in het midden van de oven. Schep na 10 en 25 min. om. Rasp ondertussen de Parmezaanse kaas. Schep de pastinaakfrites na 35 min. oventijd nogmaals om en bestrooi met de kaas. Bak nog 10 min.

combinatietipLekker bij wild, zoals hertenbiefstuk of struisvogelfilet.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pastinaakfrietjes met rozemarijn

Vrijdag = frietdag! Maar dan wel een keer op een andere manier.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig