Geroosterde aardperen met rozemarijn
Door de aardpeer te roosteren in de oven wordt-ie net wat zoeter.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Ris de blaadjes van de takjes rozemarijn. Snijd de ui in parten. Schil de aardperen met een dunschiller en snijd in parten. Verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat. Haal de tenen knoflook los en leg ze tussen de aardperen. Bestrooi met de rozemarijn en leg de ui ertussen.
Besprenkel met de olie en bestrooi met zout. Rooster de groente in ca. 45 min. in het midden van de oven gaar.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Geroosterde aardperen met rozemarijn
Door de aardpeer te roosteren in de oven wordt-ie net wat zoeter.
bijgerecht
null personen
265 kcal
10 min. bereiden
45 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Ris de blaadjes van de takjes rozemarijn. Snijd de ui in parten. Schil de aardperen met een dunschiller en snijd in parten. Verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat. Haal de tenen knoflook los en leg ze tussen de aardperen. Bestrooi met de rozemarijn en leg de ui ertussen.
Besprenkel met de olie en bestrooi met zout. Rooster de groente in ca. 45 min. in het midden van de oven gaar.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 rode uien
2 takjes rozemarijn
750 g aardperen
1 bol knoflook
4 el traditionele olijfolie