Groene curry met kabeljauw & Shanghai paksoi
In een paar simpele stappen tover je een heerlijke curry op tafel.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Maak de paksoi schoon en snijd in reepjes van 1 cm breed. Meng de quinoa-bulgur, paksoi, wokgroente, kokosmelk en groene currypasta in een kom en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi de visfilet rondom met peper en eventueel zout, snijd in stukken van 3 cm en verdeel over de bakplaat. Dek af met aluminiumfolie en gaar alles ca. 20 min. in de oven.
Boen ondertussen de limoen schoon, rasp de groene schil eraf en snijd de limoen in partjes. Neem de bakplaat uit de oven en verwijder voorzichtig de folie. Verdeel alles over diepe borden en verdeel het limoenrasp erover. Serveer met de limoenpartjes.
Groene curry met kabeljauw & Shanghai paksoi
In een paar simpele stappen tover je een heerlijke curry op tafel.
hoofdgerecht
null personen
600 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Maak de paksoi schoon en snijd in reepjes van 1 cm breed. Meng de quinoa-bulgur, paksoi, wokgroente, kokosmelk en groene currypasta in een kom en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi de visfilet rondom met peper en eventueel zout, snijd in stukken van 3 cm en verdeel over de bakplaat. Dek af met aluminiumfolie en gaar alles ca. 20 min. in de oven.
Boen ondertussen de limoen schoon, rasp de groene schil eraf en snijd de limoen in partjes. Neem de bakplaat uit de oven en verwijder voorzichtig de folie. Verdeel alles over diepe borden en verdeel het limoenrasp erover. Serveer met de limoenpartjes.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 Shanghai paksoi
250 g quinoa-bulgurmix
250 g Thaise wokgroente
200 ml kokosmelk
70 g groene currypasta
280 g verse schelvisfilets
½ limoen
Dit heb je nodig
bakpapier
aluminiumfolie
rasp