Groene curry met kabeljauw & Shanghai paksoi
bewaar
bewaar

Groene curry met kabeljauw & Shanghai paksoi

In een paar simpele stappen tover je een heerlijke curry op tafel.

30 min. bereiden

pittig

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Maak de paksoi schoon en snijd in reepjes van 1 cm breed. Meng de quinoa-bulgur, paksoi, wokgroente, kokosmelk en groene currypasta in een kom en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi de visfilet rondom met peper en eventueel zout, snijd in stukken van 3 cm en verdeel over de bakplaat. Dek af met aluminiumfolie en gaar alles ca. 20 min. in de oven.

Boen ondertussen de limoen schoon, rasp de groene schil eraf en snijd de limoen in partjes. Neem de bakplaat uit de oven en verwijder voorzichtig de folie. Verdeel alles over diepe borden en verdeel het limoenrasp erover. Serveer met de limoenpartjes.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groene curry met kabeljauw & Shanghai paksoi

In een paar simpele stappen tover je een heerlijke curry op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig