Tomatensoep met Italiaanse tosti
bewaar
bewaar

Tomatensoep met Italiaanse tosti

Tomaat, mozzarella, basilicum: gouden combinatie!

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de mozzarella en tomaten in blokjes. Besmeer de sneetjes brood aan 1 kant met de pesto. Verdeel de mozzarella en 1/4 van de tomaat over 4 sneetjes. Bedek de halve tosti’s met de rest van de sneetjes brood. Besmeer de buitenkant van de tosti’s met de boter. Verhit een koekenpan en bak 2 tosti’s in 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Bak zo nog 2 tosti’s.

Schenk ondertussen de tomatensoep in een pan en verwarm de soep in 5 min. Breng de soep niet aan de kook Halveer de tosti’s. Verdeel de soep over de kommen. Verdeel de rest van de tomatenblokjes over de soep. Serveer met de tosti’s.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tomatensoep met Italiaanse tosti

Tomaat, mozzarella, basilicum: gouden combinatie!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig