Italiaanse superburger
Goedgevulde hamburger voor als je geen vlees eet
Aan de slag
Snijd de uien in ringen. Verhit de boter in een koekenpan en bak de uienringen 10 min. op middelhoog vuur. Neem uit de pan.Bak de hamburgers in het achtergebleven bakvet in 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Snijd ondertussen de Italiaanse bollen horizontaal in 3 stukken. Snijd de mozzarella in 8 plakken.
Verdeel de ui en hamburgers over de onderste stukken van het brood. Snijd de paprika in reepjes. Dek de hamburgers af met de middelste stukken brood en beleg met de sla, gegrilde paprika en 2 plakken mozzarella. Dek af met de bovenste stukken van het brood.
Italiaanse superburger
Goedgevulde hamburger voor als je geen vlees eet
hoofdgerecht
null personen
700 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de uien in ringen. Verhit de boter in een koekenpan en bak de uienringen 10 min. op middelhoog vuur. Neem uit de pan.Bak de hamburgers in het achtergebleven bakvet in 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Snijd ondertussen de Italiaanse bollen horizontaal in 3 stukken. Snijd de mozzarella in 8 plakken.
Verdeel de ui en hamburgers over de onderste stukken van het brood. Snijd de paprika in reepjes. Dek de hamburgers af met de middelste stukken brood en beleg met de sla, gegrilde paprika en 2 plakken mozzarella. Dek af met de bovenste stukken van het brood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 rode uien
50 g ongezouten roomboter
4 vegetarische hamburgers
4 Italiaanse bollen
125 g mozzarella
180 g peperoni grigliiati gegrilde paprika in pot
100 g krulslamelange