Italiaanse maaltijd-tomatensoep
Deze maaltijdsoep zet je in 15 minuten op tafel. Met ballen én pasta.
Aan de slag
Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een braadpan of soeppan de olie en bak hierin de soepballetjes bruin. Schep de champignonroerbakmix erbij en roerbak 4 min. Pers de knoflook erboven uit. Schenk de basis voor tomatensoep erbij, voeg de witte bonen (en het bonennat) toe en breng de soep al roerend aan de kook.
Giet de fusilli af, vang ca. 500 ml kookwater op, en roer de pasta en het opgevangen water bij de soep. Breng de soep aan de kook. Serveer de soep in diepe borden of soepkommen en strooi er naar smaak kaas over.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Italiaanse maaltijd-tomatensoep
Deze maaltijdsoep zet je in 15 minuten op tafel. Met ballen én pasta.
hoofdgerecht
null personen
545 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een braadpan of soeppan de olie en bak hierin de soepballetjes bruin. Schep de champignonroerbakmix erbij en roerbak 4 min. Pers de knoflook erboven uit. Schenk de basis voor tomatensoep erbij, voeg de witte bonen (en het bonennat) toe en breng de soep al roerend aan de kook.
Giet de fusilli af, vang ca. 500 ml kookwater op, en roer de pasta en het opgevangen water bij de soep. Breng de soep aan de kook. Serveer de soep in diepe borden of soepkommen en strooi er naar smaak kaas over.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g fusilli
1 el traditionele olijfolie
220 g verse rundersoepballetjes
400 g champignon roerbakmix
1 teen knoflook
720 ml basis voor tomatensoep
330 g witte bonen in pot
100 g geraspte jonge kaas mild 30+