Paddenstoelenstroganoff met röstikoekjes
bewaar
bewaar

Paddenstoelenstroganoff met röstikoekjes

Alleen door de naam krijg je al zin in de winter, wacht maar tot het op je bord ligt.

15 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een ruime koekenpan met antiaanbaklaag zonder olie of boter en bak de rösties in 12 min. goudbruin en knapperig. Keer halverwege.

Halveer de paprika, verwijder de steel en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Klop de helft van de olie, de helft van de azijn, peper en eventueel zout tot een dressing. Halveer de tomaten en meng samen met de dressing door de sla. Snijd de champignons in kwarten.

Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de paprika en champignons met de al-andalus 5 min. op hoog vuur. Voeg de zuivelspread en het water toe en verwarm nog 1 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en de rest van de azijn. Serveer de paddenstoelenstroganoff met de rösties en de salade.

variatietipIn plaats van natuurazijn kun je ook gewone azijn gebruiken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Paddenstoelenstroganoff met röstikoekjes

Alleen door de naam krijg je al zin in de winter, wacht maar tot het op je bord ligt.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig