Vegetarische linzenstoof met paprika en mais
bewaar
bewaar

Vegetarische linzenstoof met paprika en mais

Met een paar goede ingrediënten zet je in 25 minuten al een heerlijke stoof op tafel.

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de uien in halve ringen. Halveer de paprika’s, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes van een ½ cm breed. Snijd de kipstuckjes in vieren. Verhit de olie in een hapjespan, braadpan of wok en fruit de ui 3 min. op laag vuur. Zet het vuur hoog, voeg de paprika en kipstuckjes toe en roerbak 3 min. Zet het vuur laag en bestrooi het mengsel met 2 tl al-andalus en eventueel zout.

Doe ondertussen de linzen en mais in een vergiet, spoel af en laat goed uitlekken. Voeg de linzen en mais toe aan de paprika en kipstuckjes en laat met de deksel op de pan op laag vuur in 10 min. gaar worden. Roer de rest van de al-andalus en eventueel zout door de zure room. Serveer de linzenstoof met de zure room ernaast.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegetarische linzenstoof met paprika en mais

Met een paar goede ingrediënten zet je in 25 minuten al een heerlijke stoof op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig