Visstoof met pompoen
bewaar
bewaar

Visstoof met pompoen

Binnen 15 minuten vult je keuken zich met Indiase geuren.

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de ui in halve ringen. Verhit de olie in een pan met dikke bodem en bak de ui 1 min. op hoog vuur. Voeg de pompoen en garam masala toe en bak 2 min. mee.

Doe ondertussen de linzen in een vergiet, spoel af en laat uitlekken. Voeg de linzen en tomatenblokjes toe aan de pompoen. Laat met de deksel op de pan 12 min. op middelhoog vuur stoven. Roer regelmatig. Snijd ondertussen de vis in stukken van 2 cm. Voeg de laatste 2 min. toe aan de stoof.

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de naans 4 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Snijd ondertussen de peterselie fijn. Breng de stoof op smaak met peper en eventueel zout en bestrooi met de peterselie. Serveer met de naan.

combinatietipLekker met partjes citroen en koriander.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Visstoof met pompoen

Binnen 15 minuten vult je keuken zich met Indiase geuren.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig