Visstoof met pompoen
Binnen 15 minuten vult je keuken zich met Indiase geuren.
Aan de slag
Snijd de ui in halve ringen. Verhit de olie in een pan met dikke bodem en bak de ui 1 min. op hoog vuur. Voeg de pompoen en garam masala toe en bak 2 min. mee.
Doe ondertussen de linzen in een vergiet, spoel af en laat uitlekken. Voeg de linzen en tomatenblokjes toe aan de pompoen. Laat met de deksel op de pan 12 min. op middelhoog vuur stoven. Roer regelmatig. Snijd ondertussen de vis in stukken van 2 cm. Voeg de laatste 2 min. toe aan de stoof.
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de naans 4 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Snijd ondertussen de peterselie fijn. Breng de stoof op smaak met peper en eventueel zout en bestrooi met de peterselie. Serveer met de naan.
Visstoof met pompoen
Binnen 15 minuten vult je keuken zich met Indiase geuren.
hoofdgerecht
null personen
415 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ui in halve ringen. Verhit de olie in een pan met dikke bodem en bak de ui 1 min. op hoog vuur. Voeg de pompoen en garam masala toe en bak 2 min. mee.
Doe ondertussen de linzen in een vergiet, spoel af en laat uitlekken. Voeg de linzen en tomatenblokjes toe aan de pompoen. Laat met de deksel op de pan 12 min. op middelhoog vuur stoven. Roer regelmatig. Snijd ondertussen de vis in stukken van 2 cm. Voeg de laatste 2 min. toe aan de stoof.
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de naans 4 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Snijd ondertussen de peterselie fijn. Breng de stoof op smaak met peper en eventueel zout en bestrooi met de peterselie. Serveer met de naan.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
2 el (arachide)olie
400 g koelverse pompoenstukjes
2 el garam masala
400 g bruine linzen in blik
400 g tomatenblokjes
250 g verse kabeljauwfilets
4 plain mini naans
10 g verse platte peterselie