Frisse pastasalade met makreel
bewaar
bewaar

Frisse pastasalade met makreel

Ook lekker met sriracha voor wat extra pit.

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste 3 min. de snijbonen toe.

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pecannoten 3 min. Pers de citroen uit. Meng de yoghurt met de mayonaise en 1 el citroensap (per 4 personen) en breng op smaak met peper en eventueel zout. Doe de broccolirijst in een zeef en giet de pasta en snijbonen erboven af. Laat uitlekken.

Schep de pasta, snijbonen en broccolirijst om met de dressing en veldsla. Verdeel over een schaal. Laat de makreelfilets uitlekken en verdeel samen met de pecannoten over de pastasalade.

combinatietipLekker met sriracha (hot chilisaus).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Frisse pastasalade met makreel

Ook lekker met sriracha voor wat extra pit.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig