Frisse pastasalade met makreel
Ook lekker met sriracha voor wat extra pit.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste 3 min. de snijbonen toe.
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pecannoten 3 min. Pers de citroen uit. Meng de yoghurt met de mayonaise en 1 el citroensap (per 4 personen) en breng op smaak met peper en eventueel zout. Doe de broccolirijst in een zeef en giet de pasta en snijbonen erboven af. Laat uitlekken.
Schep de pasta, snijbonen en broccolirijst om met de dressing en veldsla. Verdeel over een schaal. Laat de makreelfilets uitlekken en verdeel samen met de pecannoten over de pastasalade.
Frisse pastasalade met makreel
Ook lekker met sriracha voor wat extra pit.
hoofdgerecht
null personen
635 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste 3 min. de snijbonen toe.
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pecannoten 3 min. Pers de citroen uit. Meng de yoghurt met de mayonaise en 1 el citroensap (per 4 personen) en breng op smaak met peper en eventueel zout. Doe de broccolirijst in een zeef en giet de pasta en snijbonen erboven af. Laat uitlekken.
Schep de pasta, snijbonen en broccolirijst om met de dressing en veldsla. Verdeel over een schaal. Laat de makreelfilets uitlekken en verdeel samen met de pecannoten over de pastasalade.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g fusilli
400 g verse gesneden snijbonen
50 g ongezouten pecannoten
1 citroen
1 el milde yoghurt
3 el mayonaise
400 g broccolirijst
75 g veldsla
250 g Princes makreelfilets in zonnebloemolie in blik