Kipfiletschnitzel met sriracha-honingsaus
Die saus doet het 'm! Met pittige chili en een vleugje zoet.
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de kipfiletschnitzels in 8 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Keer halverwege.
Snijd ondertussen de broccoli in roosjes, schil de steel en snijd in stukjes van 1 cm. Kook de broccoli in 4 min. beetgaar. Meng ondertussen de ketchup, honing, rijstazijn en sriracha door elkaar. Serveer de kip met de saus, rijst en broccoli.
Kipfiletschnitzel met sriracha-honingsaus
Die saus doet het 'm! Met pittige chili en een vleugje zoet.
hoofdgerecht
null personen
710 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de kipfiletschnitzels in 8 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Keer halverwege.
Snijd ondertussen de broccoli in roosjes, schil de steel en snijd in stukjes van 1 cm. Kook de broccoli in 4 min. beetgaar. Meng ondertussen de ketchup, honing, rijstazijn en sriracha door elkaar. Serveer de kip met de saus, rijst en broccoli.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
275 g notenrijst
2 el (arachide)olie
4 krokante kipschnitzels
800 g broccoli
6 el ketchup
4 el Bee Easy acaciahoning
4 el rijstazijn
2 el Sriracha Thaise chilisaus