Zoet-pittige gehaktballetjes met wokgroente en rijst
bewaar
bewaar

Zoet-pittige gehaktballetjes met wokgroente en rijst

Dankzij de honing krijgen de gehaktballetjes een heerlijk zoet accent!

20 min. bereiden

licht pittig

9 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en snijd de vrucht in 8 partjes. Meng het limoenrasp met de honing, sriracha, peper en eventueel zout tot een dressing. Meng de helft van de dressing met het kipgehakt en vorm hier 12 balletjes van (per 4 personen). Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de balletjes rondom op middelhoog vuur in 10 min. goudbruin en gaar.

Snijd ondertussen de knoflook fijn. Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de wokgroente met de knoflook 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de laatste 2 min. de taugé toe.

Verdeel de rijst met de gehaktballetjes en wokgroente over diepe borden. Serveer met de limoenpartjes en de rest van de dressing.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zoet-pittige gehaktballetjes met wokgroente en rijst

Dankzij de honing krijgen de gehaktballetjes een heerlijk zoet accent!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig