Homemade cranberryjelly met vers fruit
Wat een prachtig toetje. Bijna te mooi... Nee, toch maar opeten.
Aan de slag
Verdeel de frambozen en blauwe bessen over de glazen.
Verhit in een steelpan het vruchtensap, breng aan de kook en zet het vuur uit.
Week ondertussen de gelatine 3 min. in koud water. Knijp goed uit en voeg toe aan het cranberrysap. Laat een beetje afkoelen en schenk in de glazen. Laat minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
Homemade cranberryjelly met vers fruit
Wat een prachtig toetje. Bijna te mooi... Nee, toch maar opeten.
nagerecht
null personen
90 kcal
5 min. bereiden
180 min. oventijd
Aan de slag
Verdeel de frambozen en blauwe bessen over de glazen.
Verhit in een steelpan het vruchtensap, breng aan de kook en zet het vuur uit.
Week ondertussen de gelatine 3 min. in koud water. Knijp goed uit en voeg toe aan het cranberrysap. Laat een beetje afkoelen en schenk in de glazen. Laat minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
140 g verse frambozen
150 g verse blauwe bessen
500 ml cranberrysap
4 blaadjes gelatine
Dit heb je nodig
brede glazen