Tortelloni arrabbiata met pompoen-chilisaus & ricotta
Aan de slag
Breng ondertussen een ruime pan water aan de kook. Kook de pasta in 6 min. gaar. Verwarm de oven voor op 200 °C. Stort de ricotta uit het bakje in een ovenschaal en bak de ricotta 15 min. in het midden van de oven.
Verwarm ondertussen de pastasaus in een steelpan. Snijd ondertussen de platte peterselie fijn. Schep de pasta met een schuimspaan uit de pan op 2 borden. Schep de pastasaus erover en bestrooi met de peterselie en de kappertjes. Breek de ricotta in stukken en verdeel over de pasta.
Tortelloni arrabbiata met pompoen-chilisaus & ricotta
hoofdgerecht
null personen
850 kcal
15 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Breng ondertussen een ruime pan water aan de kook. Kook de pasta in 6 min. gaar. Verwarm de oven voor op 200 °C. Stort de ricotta uit het bakje in een ovenschaal en bak de ricotta 15 min. in het midden van de oven.
Verwarm ondertussen de pastasaus in een steelpan. Snijd ondertussen de platte peterselie fijn. Schep de pasta met een schuimspaan uit de pan op 2 borden. Schep de pastasaus erover en bestrooi met de peterselie en de kappertjes. Breek de ricotta in stukken en verdeel over de pasta.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g ricotta
250 g verse tortelloni arrabbiata
475 g verse pompoen-chili pastasaus
10 g verse peterselie
2 el kappertjes