Easy caesarsalade
bewaar
bewaar

Easy caesarsalade

Dit is nou echt zo'n klassieker die nooit gaat vervelen. En binnen een kwartiertje op tafel!

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de eieren in 7 min. bijna hard. Laat schrikken en pel ze.

Snijd ondertussen een stuk van 15 cm af van het stokbrood en snijd dat stuk in lange repen. Besprenkel ze met de olie en gril de repen in de grillpan in 5-6 min. krokant. Keer regelmatig.

Haal ondertussen de blaadjes romainesla los, snijd ze in lange repen en was en droog ze. Verdeel de sla over een platte schaal. Besprenkel met de dressing, schaaf de kaas erover en verdeel de ansjovisfilets over de salade. Snijd de eieren in kwarten en leg op de salade samen met de stokbroodcroutons. Serveer de rest van het stokbrood erbij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Easy caesarsalade

Dit is nou echt zo'n klassieker die nooit gaat vervelen. En binnen een kwartiertje op tafel!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig