Easy caesarsalade
Dit is nou echt zo'n klassieker die nooit gaat vervelen. En binnen een kwartiertje op tafel!
Aan de slag
Kook de eieren in 7 min. bijna hard. Laat schrikken en pel ze.
Snijd ondertussen een stuk van 15 cm af van het stokbrood en snijd dat stuk in lange repen. Besprenkel ze met de olie en gril de repen in de grillpan in 5-6 min. krokant. Keer regelmatig.
Haal ondertussen de blaadjes romainesla los, snijd ze in lange repen en was en droog ze. Verdeel de sla over een platte schaal. Besprenkel met de dressing, schaaf de kaas erover en verdeel de ansjovisfilets over de salade. Snijd de eieren in kwarten en leg op de salade samen met de stokbroodcroutons. Serveer de rest van het stokbrood erbij.
Easy caesarsalade
Dit is nou echt zo'n klassieker die nooit gaat vervelen. En binnen een kwartiertje op tafel!
null personen
610 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 7 min. bijna hard. Laat schrikken en pel ze.
Snijd ondertussen een stuk van 15 cm af van het stokbrood en snijd dat stuk in lange repen. Besprenkel ze met de olie en gril de repen in de grillpan in 5-6 min. krokant. Keer regelmatig.
Haal ondertussen de blaadjes romainesla los, snijd ze in lange repen en was en droog ze. Verdeel de sla over een platte schaal. Besprenkel met de dressing, schaaf de kaas erover en verdeel de ansjovisfilets over de salade. Snijd de eieren in kwarten en leg op de salade samen met de stokbroodcroutons. Serveer de rest van het stokbrood erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 middelgrote eieren
1 vers stokbrood
3 el traditionele olijfolie
1 krop romainesla
6 el caesardressing
50 g Grana Padano kazen
46 g ansjovisfilets in olie in blik
Dit heb je nodig
grillpan