Caesarsalade met groene asperges
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard, laat schrikken en pel. Prak fijn met een vork.
Snijd de houtachtige onderkant van de asperges. Kook de asperges 4 min. Giet af en spoel onder koud stromend water.
Snijd de sla in repen. Leg op een platte schaal en leg de asperges erop. Besprenkel met de dressing en verdeel de ansjovisfilets, het ei en de croutons erover. Schaaf met een kaasschaaf de Parmezaanse kaas erboven.
Ei koken
Instructievideo - 01:51 min.
Caesarsalade met groene asperges
bijgerecht
null personen
265 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard, laat schrikken en pel. Prak fijn met een vork.
Snijd de houtachtige onderkant van de asperges. Kook de asperges 4 min. Giet af en spoel onder koud stromend water.
Snijd de sla in repen. Leg op een platte schaal en leg de asperges erop. Besprenkel met de dressing en verdeel de ansjovisfilets, het ei en de croutons erover. Schaaf met een kaasschaaf de Parmezaanse kaas erboven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 middelgrote eieren
700 g verse groene asperges
1 krop romainesla
4 el Cardini original caesardressing
8 ansjovisfilets
40 g saladecroutons knoflook
50 g Parmigiano Reggiano