Patatje kapsalon
De kinderen worden hier heel blij van, maar wij stiekem ook. Is het al patatdag?
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak de frites in ca. 25 min. in de oven goudbruin. Verhit ondertussen een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de shoarma zonder boter of olie in 8 min. bruin en gaar. Schep de friet in de aluminium schaal en schep de shoarma erop. Verdeel de kaas over de shoarma en zet ca. 5 min. in de oven tot de kaas is gesmolten. Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en snijd in plakjes. Snijd de tomaten in dunne plakken. Neem de schaal uit de oven en verdeel de sla, tomaat en komkommer erover. Besprenkel met de knoflooksaus.
Patatje kapsalon
De kinderen worden hier heel blij van, maar wij stiekem ook. Is het al patatdag?
hoofdgerecht
null personen
675 kcal
15 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak de frites in ca. 25 min. in de oven goudbruin. Verhit ondertussen een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de shoarma zonder boter of olie in 8 min. bruin en gaar. Schep de friet in de aluminium schaal en schep de shoarma erop. Verdeel de kaas over de shoarma en zet ca. 5 min. in de oven tot de kaas is gesmolten. Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en snijd in plakjes. Snijd de tomaten in dunne plakken. Neem de schaal uit de oven en verdeel de sla, tomaat en komkommer erover. Besprenkel met de knoflooksaus.
combinatietip:
vegatip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
700 g verse Vlaamse friet
500 g shoarmareepjes
100 g geraspte Goudse belegen kaas 48+
½ komkommer
2 tomaten
100 g gesneden ijsbergsla
100 ml Turkse knoflooksaus
Dit heb je nodig
aluminium schaal (35 cm)