Quesadilla's met coleslaw en augurkenslices
Mexicóóóó: kom helemaal in de Mexicaanse sferen met deze quesedilla's met kaas en fricandeau.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ambachtelijke slices in de lengte in dunne repen. Zet voor 4 personen 2 el augurkenvocht opzij. Snipper voor de coleslaw de ui en meng samen met de mayonaise, mosterd, de zoetzure azijn van de ambachtelijke slices, peper en zout door de spitskool.
Leg voor 4 personen op elke bakplaat twee tortillawraps. Verdeel achtereenvolgens de helft van de kaas, coleslaw, fricandeau, reepjes ambachtelijke slices en de rest van de geraspte kaas erover. Dek af met de rest van de tortilla’s. Bak de quesadilla’s ca. 10 min. in de oven, zodat de kaas gesmolten is. Snijd in puntjes en serveer direct.
Quesadilla's met coleslaw en augurkenslices
Mexicóóóó: kom helemaal in de Mexicaanse sferen met deze quesedilla's met kaas en fricandeau.
bijgerecht
null personen
680 kcal
15 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ambachtelijke slices in de lengte in dunne repen. Zet voor 4 personen 2 el augurkenvocht opzij. Snipper voor de coleslaw de ui en meng samen met de mayonaise, mosterd, de zoetzure azijn van de ambachtelijke slices, peper en zout door de spitskool.
Leg voor 4 personen op elke bakplaat twee tortillawraps. Verdeel achtereenvolgens de helft van de kaas, coleslaw, fricandeau, reepjes ambachtelijke slices en de rest van de geraspte kaas erover. Dek af met de rest van de tortilla’s. Bak de quesadilla’s ca. 10 min. in de oven, zodat de kaas gesmolten is. Snijd in puntjes en serveer direct.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 ambachtelijke slices augurk
1 rode ui
2 el mayonaise
1 el Franse mosterd
200 g gesneden spitskool
8 meergranen tortillawraps
200 g Zaanse hoeve pittig 45+ geraspte kaas
200 g gebraden fricandeau
Dit heb je nodig
bakplaten
bakpapier