Quesadilla's met coleslaw en augurkenslices
bewaar
bewaar

Quesadilla's met coleslaw en augurkenslices

Mexicóóóó: kom helemaal in de Mexicaanse sferen met deze quesedilla's met kaas en fricandeau.

15 min. bereiden / 10 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ambachtelijke slices in de lengte in dunne repen. Zet voor 4 personen 2 el augurkenvocht opzij. Snipper voor de coleslaw de ui en meng samen met de mayonaise, mosterd, de zoetzure azijn van de ambachtelijke slices, peper en zout door de spitskool.

Leg voor 4 personen op elke bakplaat twee tortillawraps. Verdeel achtereenvolgens de helft van de kaas, coleslaw, fricandeau, reepjes ambachtelijke slices en de rest van de geraspte kaas erover. Dek af met de rest van de tortilla’s. Bak de quesadilla’s ca. 10 min. in de oven, zodat de kaas gesmolten is. Snijd in puntjes en serveer direct.

combinatietipLekker met jalapeñopeper.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Quesadilla's met coleslaw en augurkenslices

Mexicóóóó: kom helemaal in de Mexicaanse sferen met deze quesedilla's met kaas en fricandeau.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig