Louisiana coleslaw
Bij een echte Amerikaanse barbecue hoort natuurlijk een goede coleslaw van rode en witte kool.
Aan de slag
Meng voor de dressing de mayonaise met de appelciderazijn, grove mosterd, mosterdpoeder, honing en peper en zout naar smaak. Snijd de rode en witte kool fijn, snipper de ui, snijd de wortel julienne of rasp deze en hak de peterselie fijn. Meng in een saladekom de rode kool, witte kool, rode ui, wortel en peterselie goed door elkaar. Meng de dressing erdoor.
Louisiana coleslaw
Bij een echte Amerikaanse barbecue hoort natuurlijk een goede coleslaw van rode en witte kool.
bijgerecht
null personen
145 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Meng voor de dressing de mayonaise met de appelciderazijn, grove mosterd, mosterdpoeder, honing en peper en zout naar smaak. Snijd de rode en witte kool fijn, snipper de ui, snijd de wortel julienne of rasp deze en hak de peterselie fijn. Meng in een saladekom de rode kool, witte kool, rode ui, wortel en peterselie goed door elkaar. Meng de dressing erdoor.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 el mayonaise
4 el appelciderazijn
2 el grove Zaanse mosterd
1 tl mosterdpoeder
2 el vloeibare honing
300 g verse rode kolen
300 g gesneden witte kool
1 rode ui
1 winterpeen
1 el verse platte peterselie