Broodje BBQ-braadworst met koolsla
bewaar
bewaar

Broodje BBQ-braadworst met koolsla

Na deze broodjes bbq-braadworst steek je de bbq voortaan op elk moment van de dag aan.

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Steek de barbecue aan. Smeer de worsten licht in met de olijfolie. Gril de worsten in ca. 10 min. gaar.

Roer de appelciderazijn, mayonaise, ⅕ van de mosterd en honing tot een dressing. Breng op smaak met versgemalen peper en zout. Snijd de paprika in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd de kwarten in dunne reepjes. Halveer de ui en snijd in flinterdunne ringen. Meng de witte kool met de paprika, ui en de dressing.

Snijd de hotdogbroodjes aan de bovenkant in. Schep er wat koolsla in. Besmeer met de rest van de mosterd. Verdeel de worsten erover. Serveer de rest van de koolsla erbij.

bereidingstipDe koolsla wordt nog lekkerder als je hem een dag van tevoren maakt.
variatietipIn plaats van hotdogbroodjes kun je ook pistoletjes gebruiken.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broodje BBQ-braadworst met koolsla

Na deze broodjes bbq-braadworst steek je de bbq voortaan op elk moment van de dag aan.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig