BBQ-hotdogs met mangosalsa en coleslaw van London Loy
bewaar
bewaar

BBQ-hotdogs met mangosalsa en coleslaw van London Loy

Steek de BBQ maar aan want vandaag maken we BBQ-hotdogs! En of je worst lust als ze getopt zijn met frisse mangosalsa én coleslaw.

20 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de ui. Boen de citroenen schoon, rasp de gele schil van de helft van de citroenen en pers beide vruchten uit. Meng de witte kool met ⅔ van de ui, ¾ van het citroensap, het zout en de olie. Breng op smaak met peper. Laat de coleslaw afgedekt staan tot gebruik.

Steek de barbecue aan. Gril de hotdogbroodjes met de bovenkant naar beneden zodat er grillstrepen ontstaan. Snijd ze dan open. Smeer de hotdogs in met de rest van de olie en gril 5-7 min. Keer regelmatig.

Schil ondertussen de mango en snijd in blokjes van een ½ cm. Meng de mangoblokjes met de rest van de ui, sriracha, rest van het citroensap en -rasp. Schep in elk broodje 1/8 van de coleslaw. Verdeel de hotdogs, mangosalsa en gebakken uitjes erover. Serveer de rest van de coleslaw erbij.

vegatipVervang de hotdogs door 4 vegetarische knakworstjes.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

BBQ-hotdogs met mangosalsa en coleslaw van London Loy

Steek de BBQ maar aan want vandaag maken we BBQ-hotdogs! En of je worst lust als ze getopt zijn met frisse mangosalsa én coleslaw.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig