Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
bewaar
bewaar

Gegrilde-paprikasalade met feta en munt

Bij een barbecue denk je meteen aan vlees, maar probeer ook eens om paprika te grillen. Lekker met feta en munt!

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Steek de barbecue aan. Halveer de gele en rode puntpaprika’s en verwijder de steelaanzet en de zaadlijsten. Snijd elke helft in 4 gelijke stukken en meng met de olie. Gril de paprikastukken 6-8 min. op de barbecue. Keer halverwege. Pers ondertussen de limoen uit en snijd de muntblaadjes fijn. Meng de rest van de olie, 1 el limoensap (per 4 personen), de helft van de munt, peper en eventueel zout tot een dressing. Meng de paprika met de dressing en verdeel over een schaal. Verkruimel de feta erover en garneer met de rest van de munt.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegrilde-paprikasalade met feta en munt

Bij een barbecue denk je meteen aan vlees, maar probeer ook eens om paprika te grillen. Lekker met feta en munt!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig