Chicago hotdogs
Deze hotdog maken we met braadworst en ingemaakte pepers. Iets minder scherp, maar nog steeds een flinke oppepper.
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Gril de worsten in 12-15 min. bruin en gaar. Keer regelmatig. Snipper ondertussen de ui. Snijd de tomaten in plakjes en de augurken in de lengte in vieren. Snijd de witte puntjes open en gril ze met de snijkant naar beneden een ½ min. op de barbecue, zodat er grillstrepen op komen. Leg op elk broodje een worst, een paar plakjes tomaat, wat augurk en een ingemaakte peper. Schep op elke hotdog wat gesnipperde ui.
Chicago hotdogs
Deze hotdog maken we met braadworst en ingemaakte pepers. Iets minder scherp, maar nog steeds een flinke oppepper.
hoofdgerecht
null personen
365 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Gril de worsten in 12-15 min. bruin en gaar. Keer regelmatig. Snipper ondertussen de ui. Snijd de tomaten in plakjes en de augurken in de lengte in vieren. Snijd de witte puntjes open en gril ze met de snijkant naar beneden een ½ min. op de barbecue, zodat er grillstrepen op komen. Leg op elk broodje een worst, een paar plakjes tomaat, wat augurk en een ingemaakte peper. Schep op elke hotdog wat gesnipperde ui.
variatietip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 runderbraadworsten
¼ witte uien
2 tomaten
4 grote augurken
4 witte puntjes
4 ingemaakte groene pepers
Dit heb je nodig
barbecue