Indiaas gekruide vis en tomaatjes uit de oven
bewaar
bewaar

Indiaas gekruide vis en tomaatjes uit de oven

Vanavond schuif je vis in de oven. En dat niet alleen, er gaan ook een heleboel lekkere groenten bij.

30 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Breng een ruime pan water met eventueel zout aan de kook. Voeg als het water kookt de rijst toe. Breng opnieuw aan de kook en kook in 10 min. gaar. Draai het vuur uit, giet de rijst af, doe terug in de pan en laat met de deksel erop staan tot gebruik.

Maak ondertussen de ui en knoflook schoon. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak de prei en ui 5 min. op laag vuur. Was ondertussen de tomaten en snijd in partjes. Voeg de tomaat, knoflook en eventueel zout toe aan de prei, roer door en bak 3 min. mee. Verdeel over de bodem van de ovenschaal. Bestrooi de visfilet rondom met de vadouvan en eventueel zout en leg op de groenten. Schenk de kokosmelk erover en dek de schaal af met aluminiumfolie. Gaar ca. 20 min. onder in de oven.

Was ondertussen de selderij en snijd fijn. Schep de rijst om met de broccolirijst. Neem de ovenschaal uit de oven en verwijder voorzichtig de folie. Verdeel de rijst over diepe borden en verdeel de vis, groenten en kokossaus erover. Bestrooi met de selderij.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Indiaas gekruide vis en tomaatjes uit de oven

Vanavond schuif je vis in de oven. En dat niet alleen, er gaan ook een heleboel lekkere groenten bij.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig