Paksoi-kokosstamppot met gebakken vis
bewaar
bewaar

Paksoi-kokosstamppot met gebakken vis

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de aardappelen in weinig water met zout in 20 min. gaar. Dep de pangasiusfilet droog met keukenpapier en bestrooi met de kruidenmix. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de filet in 6-8 min. bruin en gaar.

Verhit de rest van de olie in een wok en fruit de ui 1 min. Schep er de paksoisteel door en bak in 3-4 min. knapperig gaar. Voeg het paksoiblad toe en roerbak nog 1 min.

Giet de aardappelen af. Voeg de kokosmelk toe en stamp met de pureestamper tot een smeuïge puree. Schep er de paksoi door en breng op smaak met peper en zout. Schep de stamppot op 4 borden en leg er de gebakken vis bij.

algemeenVoeg voor een romig accent de rest van de kokosmelk toe bij het koken van rijst.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Paksoi-kokosstamppot met gebakken vis

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig