Zoetzure paksoi met vis en witte rijst
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid de lekkerbekjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een wok de olie en fruit hierin de ui 3 minuten. Schep de paksoistelen en de helft van het paksoigroen erbij en roerbak 2 minuten. Roer de woksaus erbij en stoof het gerecht 15 minuten. Schep op het laatst de rest van het paksoiblad en de mangostukjes erdoor. Schep de paksoi met de mango met een schuimspaan op 4 borden. Leg op elk bord een lekkerbekje en lepel het stoofvocht uit de pan erover. Serveer de witte rijst apart erbij.
Zoetzure paksoi met vis en witte rijst
hoofdgerecht
null personen
675 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid de lekkerbekjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een wok de olie en fruit hierin de ui 3 minuten. Schep de paksoistelen en de helft van het paksoigroen erbij en roerbak 2 minuten. Roer de woksaus erbij en stoof het gerecht 15 minuten. Schep op het laatst de rest van het paksoiblad en de mangostukjes erdoor. Schep de paksoi met de mango met een schuimspaan op 4 borden. Leg op elk bord een lekkerbekje en lepel het stoofvocht uit de pan erover. Serveer de witte rijst apart erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g witte rijst
2 x 2 lekkerbekjes
3 eetlepels olie
3 uien
2 struiken paksoi
½ flesje woksaus
1 bakje mangostukjes
Dit heb je nodig
wok