Glutenvrije pizza met gerookte kip
bewaar
bewaar

Glutenvrije pizza met gerookte kip

Mama mia! Deze pizza met cherrytomaatjes, buffelmozzarella, basilicum en kip is helemaal glutenvrij.

20 min. bereiden / 25 min. oventijd / 1 uur wachten

13 ingrediënten

Aan de slag

Meng in een beslagkom het water, zout, de broodmix, boter, het ei en de gist met een mixer 5 min. tot een soepel deeg. Laat afgedekt op een warme, tochtvrije plaats 1 uur rijzen.

Verwarm de oven voor op 230 °C. Snijd ondertussen de ui in halve ringen. Snijd de mozzarella in plakjes en halveer de tomaten. Verdeel het deeg met vochtige handen in 2 bollen. Rol het deeg met de deegroller uit op een met broodmix bestoven werkvlak tot 2 zo dun mogelijke lappen. Leg op 2 met bakpapier beklede bakplaten. Beleg de pizza’s met de pestospread, mozzarella, rode ui en kipreepjes. Verdeel de tomaten met de snijkant naar boven erover. Bak de pizza's ca. 25 min. boven elkaar in de oven. Wissel de bakplaten halverwege.

Snijd ondertussen de basilicumblaadjes in reepjes. Haal de pizza's uit de oven en verdeel de cremaceto en het basilicum erover. Serveer direct.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Glutenvrije pizza met gerookte kip

Mama mia! Deze pizza met cherrytomaatjes, buffelmozzarella, basilicum en kip is helemaal glutenvrij.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig