Glutenvrij kaas-kruidenbrood
bewaar
bewaar

Glutenvrij kaas-kruidenbrood

Dit hartige brood met Italiaanse taleggio-kaas en ricotta is helemaal glutenvrij.

20 min. bereiden / 40 min. oventijd / 1 uur 30 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Doe alle ingrediënten behalve de taleggio in een mengkom en mix met een handmixer 5 min. Snijd de taleggio met korst in stukjes van 1 cm en kneed voorzichtig door het deeg. Vet de cakevorm in met boter en verdeel het deeg erover. Dek de vorm af met vershoudfolie en laat 1 uur rijzen op een warme, tochtvrije plek.

Verwarm ondertussen de oven voor op 230 °C. Verwijder de folie en bak het brood in ca. 40 min. onder in de oven gaar. Dek het na 20 min. losjes af met aluminiumfolie. Neem uit de oven en laat op een rooster 30 min. afkoelen. Snijd na 15 min. de randen los, neem het brood uit de vorm, laat verder afkoelen en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Glutenvrij kaas-kruidenbrood

Dit hartige brood met Italiaanse taleggio-kaas en ricotta is helemaal glutenvrij.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig