Visbordje met homemade remouladesaus
Geen kaasplankje, maar visbordje. Lekker met zelfgemaakte remoulade.
Aan de slag
Snijd de kappertjes en de peterselie fijn. Meng met de mayonaise, crème fraîche, mosterd en augurkenblokjes tot een saus.
Snijd de korsten van het brood en rooster in de broodrooster. Snijd de toast diagonaal doormidden.
Verdeel de zalmplakjes, forelfilet en Hollandse garnalen over de borden. Serveer met de remouladesaus en toast.
Visbordje met homemade remouladesaus
Geen kaasplankje, maar visbordje. Lekker met zelfgemaakte remoulade.
voorgerecht
null personen
410 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de kappertjes en de peterselie fijn. Meng met de mayonaise, crème fraîche, mosterd en augurkenblokjes tot een saus.
Snijd de korsten van het brood en rooster in de broodrooster. Snijd de toast diagonaal doormidden.
Verdeel de zalmplakjes, forelfilet en Hollandse garnalen over de borden. Serveer met de remouladesaus en toast.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el kappertjes
10 g verse platte peterselie
4 el mayonaise
4 el crème fraîche
1 tl dijonmosterd
1 el augurkenblokjes
8 sneetjes wit brood
100 g sockeye zalm
125 g gerookte forelfilet
100 g Hollandse garnalen
Dit heb je nodig
broodrooster