Visbordje met homemade remouladesaus
bewaar
bewaar

Visbordje met homemade remouladesaus

Geen kaasplankje, maar visbordje. Lekker met zelfgemaakte remoulade.

10 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de kappertjes en de peterselie fijn. Meng met de mayonaise, crème fraîche, mosterd en augurkenblokjes tot een saus.

Snijd de korsten van het brood en rooster in de broodrooster. Snijd de toast diagonaal doormidden.

Verdeel de zalmplakjes, forelfilet en Hollandse garnalen over de borden. Serveer met de remouladesaus en toast.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Visbordje met homemade remouladesaus

Geen kaasplankje, maar visbordje. Lekker met zelfgemaakte remoulade.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig