Rucola-tuinboonstamppot met runderchipolata
bewaar
bewaar

Rucola-tuinboonstamppot met runderchipolata

Hutspot krijgt er concurrentie bij van rucola, tuinbonen en verse tijm. Lekker!

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Laat de chipolataworstjes op kamertemperatuur komen. Snijd de ui in grove stukken. Kook ze samen met de aardappelen in ruim water in 15 min. gaar. Voeg de laatste 5 min. de tuinbonen toe.

Snijd ondertussen de gedroogde tomaten in kleine stukjes. Ris de blaadjes van de takjes tijm. Verhit de grillpan en gril de chipolataworstjes in 8 min. gaar. Keer regelmatig. Verwarm de melk in een steelpan op laag vuur. Giet de aardappelen en tuinbonen af. Voeg de warme melk en boter toe en stamp fijn met de pureestamper. Schep de rucola, tijm en zongedroogde tomaatjes erdoorheen. Verdeel de stamppot over de borden en serveer met de chipolataworstjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rucola-tuinboonstamppot met runderchipolata

Hutspot krijgt er concurrentie bij van rucola, tuinbonen en verse tijm. Lekker!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig