Stoof met runderchipolata en sperziebonen
bewaar
bewaar

Stoof met runderchipolata en sperziebonen

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in ruim water met zout in 15 minuten gaar. Voeg de laatste 4 minuten de sperziebonen toe. Snijd ondertussen de runderchipolata doormidden.

Verhit de boter in de hapjespan en bak de chipolata volgens de aanwijzingen op verpakking goudbruin. Neem de chipolata uit de pan en bak hierin de ui met de knoflook en de rozemarijn 4 minuten. Leg de chipolata weer terug in de pan.

Giet de aardappelen en de sperziebonen af en voeg ze toe aan het vlees en de uien. Voeg de bevroren tuinbonen toe en stoof, onder af en toe roeren, nog 5 minuten tot de tuinbonen gaar zijn. Verdeel de stoof over de borden.

bewaartipU kunt de stoof 's ochtends al maken. Bewaar het gerecht afgedekt in de koelkast en warm het 's avonds op laag vuur op, onder af en toe roeren.
algemeenIn plaats van verse rozemarijn kunt u ook 1 1/2 tl gedroogde rozemarijn gebruiken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Stoof met runderchipolata en sperziebonen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig