Kruidencouscous met gegrilde asperges
bewaar
bewaar

Kruidencouscous met gegrilde asperges

De zachte smaak van groene asperges doet het goed bij de kruidige couscous met geitenkaas.

15 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Doe de couscous en broccolirijst in een schaal en schenk er het kokende water over. Roer door en laat 10 min. staan. Haal de blaadjes munt van de takjes en snijd in reepjes. Snijd de bieslook fijn. Hak de cashewnoten grof. Pers de citroen uit. Meng het citroensap met ¾ van de olie en de honing tot een dressing.

Verhit de grillpan. Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges. Bestrijk de asperges met de rest van de olie en gril ze 6 min. Keer regelmatig. Roer de couscous en broccolirijst los. Schep de munt en bieslook erdoor en meng met de dressing. Leg de asperges op de kruidencouscous, verkruimel de geitenkaas erover en bestrooi met de cashewnoten.

algemeenOok lekker om mee te nemen voor de lunch of een picknick.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kruidencouscous met gegrilde asperges

De zachte smaak van groene asperges doet het goed bij de kruidige couscous met geitenkaas.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig