Groene-kruidencouscous met kaas en crunchy noten
Aan de slag
Doe de couscous in een schaal met de broccolirijst en schenk er het kokend water over. Roer door en laat 10 min. afgedekt staan.
Haal de blaadjes van de takjes munt en snijd in reepjes. Snijd de bieslook fijn. Hak de cashewnoten grof.
Pers de citroen uit. Meng de honing, 3/4 van de olie en het sap van de citroen tot een dressing.
Verhit de grillpan zonder olie of boter. Was ondertussen de asperges en verwijder de houtachtige onderkant. Bestrijk de asperges met de rest van de olie en gril ze in 6 min. rondom gaar.
Roer ondertussen de couscous met de broccolirijst los. Schep de munt en bieslook door de couscous en meng de dressing erdoor. Leg de asperges op de kruidencouscous, verkruimel de geitenkaas eroverheen en bestrooi met de cashewnoten.
Groene-kruidencouscous met kaas en crunchy noten
hoofdgerecht
null personen
635 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Doe de couscous in een schaal met de broccolirijst en schenk er het kokend water over. Roer door en laat 10 min. afgedekt staan.
Haal de blaadjes van de takjes munt en snijd in reepjes. Snijd de bieslook fijn. Hak de cashewnoten grof.
Pers de citroen uit. Meng de honing, 3/4 van de olie en het sap van de citroen tot een dressing.
Verhit de grillpan zonder olie of boter. Was ondertussen de asperges en verwijder de houtachtige onderkant. Bestrijk de asperges met de rest van de olie en gril ze in 6 min. rondom gaar.
Roer ondertussen de couscous met de broccolirijst los. Schep de munt en bieslook door de couscous en meng de dressing erdoor. Leg de asperges op de kruidencouscous, verkruimel de geitenkaas eroverheen en bestrooi met de cashewnoten.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g couscous
200 g broccolirijst
175 ml kokend water
7½ g verse munt
7½ g verse bieslook
30 g ongezouten cashewnoten
½ citroen
½ cupje vloeibare honing
2 el (olijf)olie
175 g verse groene asperges
71 g verse geitenkaas naturel 45+
Dit heb je nodig
grillpan